Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Barátok közt

2011.01.09

 

A Barátok köztben a Benkő Mónika nevet kapta, 'véletlenül'

Koroknay Simon Eszter nem új a szakmában. Évek óta kölcsönzi a hangját sorozatok és filmek szereplőinek, hallhattuk pédául Harry Potter mostohaanyjaként. A televíziós sorozatok sem ismeretlenek a színésznőnek, annak idején pénztárosnőt játszott a Szomszédokban. Tíz év vágyakozás után a héten a Barátok köztben szerepel majd.

“A Barátok köztben a Benkő Mónika nevet kaptam, ilyen véletlenben én nem hiszek. Az egész a Mónika show-ban kezdődött a Benkővel, szerintem ez nem véletlen” – mondta Koroknay Simon Eszter. “Mindjárt adásban lesz, Vili bácsival kerülök kapcsolatba. Tíz éve voltam először castingon, amikor indult a sorozat, akkor nem kerültem be. Aztán pont a spirituális esküvőnk előtti pénteken felhívtak, hogy szeretnének velem forgatni, és ráérek-e. Azt hittem, hogy seggreülök, mert évek óta szerettem volna bekerülni. Volt vagy 3 év, amikor csak azért néztem a sorozatot, hogy tudjam, miről van szó, ha bekerülök” - nyilatkozta. “Vili bácsi figurája nekem etalon, ráadásul a Koroknayval egy osztályba járt a Színművészetin. A karakterem szerint csábító leszek, szerintem kedves, aranyos pozitiív a karakterem, semmi vadulás” - tette hozzá.

A színésznő azt is elmondta, élete csúcslehetőségének tartja, hogy bekerülhetett a Barátok köztbe, ahol a ruhapróbák során akadtak gondok a kilóival. “Rám nézett a ruhás, és azt mondta, ő sokkal csúnyább karakterre gondolt, aztán azt mondta, nem tudja, hogy talál rám ruhát. Mondtam neki, hogy végre normál méret is bekerül a sorozatba.”

http://velvet.hu/celeb/hcdb/napcelebje/2010/12/17/benko_daniel_utan_vili_bacsira_szemet_vetett_foxy_azaz_koroknay_simon_eszter/